زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد
سرخط خبرها

آزادی ۵۰۲ زندانی زن در پی دستور رئیس قوه قضائیه| ۷۰ درصد از زندانیان زن از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۵۳۰۲
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
آزادی ۵۰۲ زندانی زن در پی دستور رئیس قوه قضائیه| ۷۰ درصد از زندانیان زن از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند+ جزئیات
در پی دستور رئیس دستگاه قضا و با اقدامات صورت گرفته در ۱۵ استان کشور، ۷۰ درصد از زندانیان زن در زندان‌های استان‌های کشور توانستند از تسهیلات و ارفاقات قانونی طبق رعایت مقررات و قوانین، بهره‌مند شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز دوشنبه (۱۹ دی) بود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه به مسئولان و مراجع ذیربط قضایی دستور داد، با توجه به در پیش بودن ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) تمهیدات لازم را برای آزادی و بهره‌مندی از ارفاقات قانونی در قبال آن دسته از زندانیان واجد شرایط فراهم آورند.

رئیس عدلیه تاکید کرد: این آزادی و بهره‌مندی از ارفاقات قانونی صرفاً شامل محکومان زندانی واجد شرایط نشود، بلکه چنانچه برای یک متهم قرار بازداشت موقت صادر شده و وجوه منتهی به بازداشت موقت او منتفی شده، نسبت به تجدیدنظر در قبال قرار صادره برای او اقدام شود تا او ولو یک روز یا نصف روز زودتر به آغوش خانواده خود بازگردد.

رئیس قوه قضاییه گفت: همچنین مسئولان و مراجع ذیربط قضایی به برکت میلاد پربرکت پیش‌رو، در صورت لزوم و امکان، تسهیلاتی را در قبال آن دسته از افراد که قادر به تأمین قرار صادره برای خود نیستند، فراهم آورند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: در مواردی ممکن است مقام ذیربط قضایی حسب محتوای یک گزارش دریافتی از مرجعی رسمی، قرار سنگینی را برای یک فرد صادر کند که بدیهی است این فرد از تأمین آن قرار و آزادی عاجز است؛ در اینگونه موارد نیز مقام ذیربط قضایی در صورت امکان و لزوم و انجام بررسی‌های کامل، در آن قرار صادره تجدیدنظر کند.

در پی دستور رئیس دستگاه و با اقدامات صورت گرفته در ۱۵ استان کشور، ۷۰ درصد از زندانیان زن در زندان‌های استان‌های مورد اشاره کشور توانستند از تسهیلات و ارفاقات قانونی طبق رعایت مقررات و قوانین، بهره‌مند شوند.

همچنین مسئولین عالی قضایی در استان‌های مختلف کشور با حضور در زندان‌ها، به بررسی مشکلات و مسائل مرتبط با زندانیان زن پرداخته و دستورات لازم را صادر کردند.

در این رابطه، براساس گزارش‌های دریافتی از ۱۵ استان کشور، در استان‌های فارس ۲۷۰ مددجو، کهگیلویه و بویر احمد ۱۱ مددجو، زنجان ۲۳ مددجو، ایلام به ۲۰ مددجو، تهران ۵۰ مددجو، البرز ۶ مددجو به صورت مشروط، قزوین ۱۹ مددجو، بوشهر ۳ مددجو، ۶۴ مددجوی استان کرمانشاه و در استان گلستان ۳ مددجوی زن از زندان آزاد شدند. همچنین در تعداد دیگری از استان‌ها برخی از زندانی‌ها با استفاده از تخفیف قرار تامین، پابند الکترونیک و دیگر تسهیلات از زندان آزاد شدند که تعداد آزادشدگان در ۱۵ استان کشور پس از دستور رئیس قوه قضاییه را به ۵۰۲ نفر می‌رساند.

همچنین به تمامی مددجویان بند نسوان استان‌های اردبیل، گلستان، چهارمحال و بختیاری، ۵۵۲ مددجوی بند نسوان استان سمنان، ۱۸ زندانی بند نسوان استان ایلام، ۱۲۰ مددجوی بند نسوان استان سیستان و بلوچستان، ۴۳۱ مددجوی بند نسوان استان تهران، ۱۹۱ مددجوی بند نسوان استان کرمان، ۱۱۹ زندانی استان کرمانشاه و ۱۴ مددجوی بند نسوان استان بوشهر مرخصی اعطا شد.

در استان کهگیلویه و بویر احمد برای ۱۷ مددجو پابند الکترونیکی و برای ۲۸ مددجو تعلیق مجازات لحاظ شد.

در استان کرمانشاه نیز با در اختیار داشتن پابند الکترونیک برای ۲۰ مددجو، پذیرش توبه ۴ مددجو و رای باز و اشتغال به کار ۷۱ مددجو موافقت شد.

براساس این گزارش در استان سمنان به ۳۲۸ خانواده زندانیان نیازمند محبوس در ندامتگاه‌های سراسر استان سمنان اعم از آقایان و بانوان، سبد کالا مشتمل بر مواد غذایی و کالا‌های ضروری و بن کارت نقدی جهت خرید نیاز‌های ضروری معیشتی آنان اعطاء شد.

در استان تهران ۲۵۰ سبد کالا، توسط خیرین صلح یاران شورای حل اختلاف ویژه زندانیان استان تهران و مرکز مراقبت بعد از خروج اداره کل زندان‌های استان تهران بین خانم­‌های سرپرست خانوار و نیازمند زندانی توزیع شد.

در استان البرز در خصوص ۲۰ مددجوی بند نسوان دستور تسریع در رسیدگی، ۲۰ نفر تخفیف در قرار تامین، ۴ نفر دستور پابند الکترونیکی، ۶ نفر تعلیق اجرای مجازات، ۲۳ نفر مرخصی، ۲ نفر زندان باز، ۹ نفر اعسار، دستورات مقتضی صادر و برای بقیه نیز ضمن بررسی درخواست‌هایشان، ارشادات و راهنمایی‌های قضایی ارائه شد.

روند اعطای مرخصی و ازادی در باقی استان‌ها ادامه دارد و متعاقبا نتایج ارسال می‌شود.

در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) با همت شعبه شورای حل اختلاف ویژه زندانیان مستقر در زندان شهرستان اردکان استان یزد و صلح یاران و با مشارکت یک خیر، یک زن مددجوی زندانی جرایم غیرعمدمالی از بند زندان رها شد.

این مددجو دارای ۳ فرزند است که با محکومیت مالی در ۴ فقره پرونده به ارزشی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال، نزدیک به ۲ سال در زندان بسر می‌برد و با مشرکت یک خیر و تلاش مجموعه شورای حل اختلاف، به آغوش خانواده خویش بازگشت.

گفتنی است که این اقدامات در راستای اجرای دستور رئیس قوه قضاییه در سایر استان‌های کشور در حال اجرا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->